• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatya’da Belediyeye ait toplu ulaşım araçları YKS öğrencilerine ücretsiz olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Belediyeden yapılan açıklamada, Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’a ait otobüs ve Trambüs toplu ulaşım araçlarının 27-28 Haziran tarihlerinde YKS’ye katılacak olan öğrencilere ücretsiz olarak hizmet vereceği ifade edildi.

Sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından cumartesi günü 09.00 ile 14.30, pazar günü ise 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacağı açıklamasında bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ÖSYM tarafından 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan üniversite adayı öğrencilerimiz Büyükşehir Belediyemize ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda refakatçisi ile birlikte ücretsiz olarak yararlanacaklar. Sınava girecek tüm üniversite adaylarımıza başarılar diliyor, emeklerinin karşılığını almalarını temenni ediyorum” dedi. (İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir