• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Şehidim, Nazlı Çiçeğim!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Toprak suya hasrettir, ardından su gökten iner de toprak güler ya, işte o toprağın gülümsemesidir Ubeydullah...
Dava`nın İslam`a verdiği en büyük hediyedir Ubeydullah...
Ali`nin kılıcı, Muhammed (s.a.v)`ın askeridir Ubeydullah...
Cennetin beyaz gülü, Dava`nın ay ışığıdır Ubeydullah...
Tağuta vurulan en büyük darbedir Ubeydullah...
Bir taş bile atmadan zaferler kazanan, bir Dava`nın neferidir Ubeydullah...
Taşlanan, küçük görülen, dışlanan ve yok edilmeye çalışılan bir Dava`nın, küfüre verdiği en güzel cevaptır Ubeydullah...
``Eğer benim ölümüm, cemaat fertlerinin dava`ya daha sıkı bağlanması için, hayırlıysa ve dava`ya katkı sağlayacaksa, bu canımı feda etmeye hazırım`` diyen bir kahramandır Ubeydullah...
Şehadetin mübarek olsun ey şehidimiz. Şunu bil ki; senin kanın bereket katacak çorak topraklara.Toz, duman olmuş dünya bir anda berraklaşacak.
Dava`mız zafer üzerine zafer kazanacak.
Dava`ya öyle bir bağlanacağız ki; tağut ne oyunlar oynarsa oynasın, bizi, Dava`mızdan ve amacımızdan asla koparamayacaktır.
Selam olsun dava`mızın nurdan nağmelerine...
Şehidlerimizin yolundan yürümek temennisiyle...
SELAM VE DUA İLE...

 

Mehmet Enes Karakaya / İstanbul - Yaş:18

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir