• DOLAR 32.566
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2443.469
  • ...
Bursa eğitimi masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Havva Aslanoba Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde bir araya gelen şube Müdürleri Bursa`da gerçekleştirilen eğitim çalışmalarını değerlendirdi.


İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde görevli Şube Müdürlerinin katıldığı toplantıda 1. Kanaat döneminde gerçekleştirilen çalışmaların sonuçlarını masaya yatırılırken, 2. Kanaat döneminde yapılacak çalışmaların planlamasını yapıldı.


Yeni değişen İl ve İlçe Milli Eğitim Yönetmeliği kapsamında yeniden yapılanma çalışmalarının tamamlandığını belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, \"Hedefimiz, son yıllarda yukarı doğru ivme kazanan Bursa eğitimini en üst seviyeye çıkarmaktır. Burada yapılan değerlendirmeler ve alınacak kararlar, bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacaktır\" dedi.


Mesleki ve teknik eğitim, proje faaliyetleri, sektörel işbirliği gibi konularının görüşüldüğü toplantıda ayrıca öğrenci başarıları, 9. sınıfların uyumu, ortak sınavlar, okulların dönüşümü, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin değerlendirilmesi yapıldı. (Zeki Aras-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir