• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Kızılay’dan Mardin Devlet Hastanesine hijyen paketi desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin’de karantina altındaki vatandaşlara beslenme hizmeti, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara alış veriş desteği ve ihtiyaç sahiplerine gıda ile hijyen yardımı yapan Kızılay Artuklu Şubesi, Coronavirus ile mücadele kapsamında hastanede görev yapan hasta ve sağlık çalışanlarına da yardım eli uzattı.

Hastanelerde ihtiyaç duyulabilecek kişisel koruyucu ekipmanları hazırlayan Kızılay, bu malzemelerden oluşturduğu paketleri Mardin Devlet Hastanesine teslim etti.

Hastane bahçesine indirilen TIR dolusu malzemeleri Hastane Müdürü Cebrail Kösen’e teslim eden Artuklu Kızılay Şube Başkan Vekili Şeyhmus Arı, şöyle dedi:

“Kızılay olarak ‘Korona Dayanışma Projesi’ kapsamında; hastanelerimize kişisel koruyucu ekipman seti desteği veriyoruz. Covid-19 nedeni ile ülkemizin ve dünyanın geçtiği bu zor ve tarihi süreçte Mardin Devlet Hastanesine Covid-19 ile mücadele kapsamında bine yakın içinde bay- bayan terlik, pijama, iç çamaşır ve 560 adet hijyen kitini bugün Devlet Hastanesi Müdürümüz Cebrail Kösen’e teslim ettik. En ön saflarda fedakarca hayatı pahasına özveriyle çalışan Sağlık Camiasına teşekkür eder. Bu süreçte vefat eden Sağlıkçılarımıza Allahtan Rahmet diler, hasta olanlara da acil şifalar dileriz.” (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir