• DOLAR 32.528
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2442.873
  • ...
Bayram öncesi “Çocuklar Oyuncaksız Kalmasın” seferberliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Okul olarak “Çocuklar Oyuncaksız Kalmasın” sloganıyla başlattıkları kampanyaya Türkiye’nin birçok ilinden destek verildiğini belirten Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu Müdürü Mesut Gönç, topladıkları oyuncakları Bayram öncesi ildeki bulunan yetim ve öksüz çocuklara dağıtacaklarını söyledi.

 

Öğrencileri geleceğe hazırlarken, ileride yaşayabilecekleri herhangi bir problem veya sorunda nasıl mücadele edeceklerini de kavratmaya çalıştıklarını söyleyen Gönç, etkinlik odaklı eğitim anlayışına sahip olduklarını ifade etti.

“Yaşasın iyilik”

Gönç, “Okulumuzun 2 önemli sloganı var. Bir gönül bağları koruyoruz, ikincisi de yaşasın iyilik. Gönül bağlarını kuruyoruz. Toplumun her kesimindeki insanlara ulaşıp onlarla gönül dostluğu kurmaya çalışıyoruz. Diğer sloganımız olan yaşasın iyilik ise biz inanıyoruz ki okullar sadece 4 duvardan ve sadece eğitim faaliyetlerinin yürütüldüğü yer değil. Bunun dışında eğitim kurumlarının sosyal sorumluluk noktasında da belli bir birikime sahip olduğunda topluma katkı sunacağı çok şey vardır.” dedi.

“250 yetim ve öksüz öğrencimize oyuncaklarını ulaştırmaya çalışacağız”

Konuşmasının devamında Gönç, "Bayram öncesi çocuklar oyuncaksız kalmasın diye Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki yetim, öksüz çocuklarımıza oyuncak kampanyası başlattık. Bu konuda ülkemizin birçok farklı ilinden destekler aldık. Başta maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm öğretmen arkadaşlarıma, ekibimize dışarıdaki dostlarımıza çok teşekkür ediyorum, hakikaten çok iyi bir iş başardığımızı düşünüyoruz. İnşallah 250 öğrencimize bayram öncesi oyuncaklarını ulaştırmaya çalışacağız. Oyuncakları tamamen dostlarımızın ve okuldaki arkadaşlarımızın seçtiği oyuncaklardır. Hepsi yeni oyuncaklardır. İnşallah bu şekilde toplumda farklı bir bakış açısı geliştirmiş olacağız.” diye konuştu.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir