• DOLAR 32.599
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2451.369
  • ...
Kızıltepe’de 70 yaşındaki son Covid-19 hastası da taburcu edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) salgını nedeniyle pandemi hastanesi olarak ilan edilen Kızıltepe Özel İpekyolu Hastanesi’nde tedavi gören son hasta da taburcu oldu.

Test sonuçları pozitif çıkan ve Hastanede 14 gündür tedavi gören 70 yaşındaki Tarfa Akkaya’nın tedavisinin tamamlanıp taburcu edilmesiyle Coronavirus teşhisiyle hastanede tedavi gören hasta kalmadığı öğrenildi.

Onlarca Corona teşhisi konan hastayı tedavi ederek taburcu ettiklerini belirten Dahiliye Uzmanı Doktor Haydar Boynukara, “Hastalarımız için sevinçliyiz, tamamına yakınını şifa ile taburcu ettik, kendimiz ve hastanemiz adına da gururluyuz.. Bu tamamen salgının bittiği anlamına gelmiyor, lütfen halkımız tedbirlere uymaya devam etsin. Bu başarıda emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyorum.” dedi.

70 yaşında Corona Virüsü yenerek sağlığına kavuşarak taburcu olan Tarfa Akkaya da, “ Allaha şükürler olsun iyileşerek evime gidiyorum. Beni tedavi ederek sağlığıma kavuşturan başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık personellerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Edinilen bilgilere göre son bir haftadır Özel İpekyolu Hastanesine Coronavirus tanısı konan pozitif vakanın gelmediği öğrenildi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir