• DOLAR 32.227
  • EURO 35.228
  • ALTIN 2480.603
  • ...
Gaziantep'te bozuk çıkan televizyonuna karşılık işyeri sahibinin motosikletini gasp etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, bir ay önce satın aldığı televizyonun bozuk olduğunu öne süren bir kişi, 4 arkadaşı ile birlikte gittiği işyeri sahibini silahla tehdit ettiği belirtildi.

İşyeri sahibinin motosikletini gasp eden saldırgan ve yanındakiler kaçtığı belirtilen açıklamada, işyeri sahibinin ihbarı üzerine olay ile ilgili çalışma başlatıldığı bildirildi.

Çalışma kapsamında çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonucu kimlikleri belirlenen şüphelilerden birinin düzenlenen operasyonla gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü, işyerine birlikte gittiği 4 kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, Nizip ilçesinde 10 Mayıs 2020 günü bir okuldan kablo çalarken suçüstü yakalanan ve 20 ayrı suçtan kaydı bulunan şüpheli, tutuklandı.

Ayrıca Şehitkâmil ilçesinde “uyuşturucu ticareti ve aile içi şiddet” suçlarından 14 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan şüpheli yakalandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir