• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Malatya'da çok sayıda uyuşturucu nitelikli hap ile silah geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konuyla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, dur ihtarına uymayan ve kovalama neticesinde yakalanan 3 şahsın içerisinde bulunduğu araçtan, 770 adet uyuşturucu nitelikli hapın ele geçirildiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada, 13 Nisan'da bir iş yerinden hızar makinesinin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, Bir şahsın cebinden 250 TL'nin alınıp darp edilmesi olayı ile ilgili ise 7 şüphelinin kimlik bilgilerinin tespit edildiği, bir şüphelinin yakalandığı diğer 6 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, bir derneğin adını kullanarak usulsüz para topladığı ve Faili Meçhul Dolandırıcılık olayının şüphelisi olan şahıs ile yaralama suçundan araması bulunan bir şüphelinin yakalandığı belirtildi.

Açıklamanın sonunda; 2 şahıstan 2 adet tabanca, bunlara ait 3 adet şarjör, 39 fişek, 3 adet pompalı tüfek, bir adet kesici aletin ele geçirildiği ifade edildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir