• DOLAR 32.331
  • EURO 35.061
  • ALTIN 2282.613
  • ...
Adana Vuslat FM Ramazan ayında manevi programlarla dopdolu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İnternet üzerinden ve 101.1 frekansından ilkeli ve samimi yayın yapan Vuslat FM, Ramazan ayının girmesi ile yayınlarında yeni düzenlemeler yaparak 'Ramazan Özel' yayınlarına devam ediyor.

Sabah, öğle ve gece 3 cüz ile mealinin yer aldığı "Kur'an Hatmi" programının yanı sıra Ramazan ayının manevi iklimini yansıtan "İftara doğru" programı, sohbet, vaaz ve istek programlarıyla dinleyicileri ile buluşan Vuslat FM, Ramazan ayı boyunca huzur ayına özgü programlarıyla dinleyicilerine manevi bir atmosfer yaşatacak.

Yayın akışının tamamını Ramazan ayına ayıran, iftar ve sahur programları ile dinleyicilerine seslenecek olan Vuslat FM, ay boyunca kentin önde gelen âlim, ilahiyatçı, vaiz, şair, yazar, sanatçı ve akademisyenler ile programlar düzenleyecek.

Ramazan ayında yapılacak program içeriği hakkında İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Vuslat FM Radyo programcılarından Yunus Emre, dopdolu program ve içerikleriyle bu Ramazan ayında da yine dinleyicilerine manevi dolu anlar ve bu ayın güzelliklerini yaşatacaklarını söyledi.

30 gün boyunca Mübarek Ramazan ayına özel hazırladıkları farklı programlardan oluşan yayın akışıyla on bir ayın sultanını karşıladıklarını belirten Emre, Ramazan iklimini dinleyicileriyle buluşturmak için yeni bir yayın akışını düzenlediklerini belirtti.

 

"Dinleyicilerimizle mukabele yapıyoruz"

Ramazan ayının Kur'an-ı Kerim ayı olması hasebiyle radyo programlarını da bu anlayışla hazırladıklarını ifade eden Emre, "Nasıl ki insan olarak kendimizi mübarek aya hazırlıyorsak, radyomuz yayınlarını da Ramazan ayına özel olarak dizayn ediyoruz. Sünnet ibadetimiz olan mukabeleyi Vuslat FM olarak dinleyicilerimizle beraber yapıyoruz." dedi.

Meal dinletim programlarının yanı sıra ünlü hafızların seslendirdiği Aşr-ı Şerif programları da yaptıklarını vurgulayan Emre, "Ayrıca 30 gün içerisinde manevi değişimi hedefleyen Ramazan Baharı adlı programımızda mevcuttur. Gün içerisinde de belirli saatlerde İslami sohbetlerimiz bulunmaktadır. Gün boyu kendimizi Ramazan mevsiminde hissettirmek adına radyomuz yayın yapmaktadır." diye konuştu.

"Yayın çizgimiz maneviyattır"

Toplumun maneviyatının artması için özel gayret sarf ettiklerini de açıklayan Emre, "Sadece Ramazan ayında değil diğer tüm zamanlarda insanımızın maneviyatı üzerine programlar yapmaya yapıyoruz. Bu konuda yayın çizgimiz ve kırmızıçizgimiz maneviyattır. Günün farklı saatlerinde yaptığımız cevşen ve tesbihatlarla bu konudaki eksiklikleri gidermeyi hedefliyoruz. Biz inanıyoruz ki tüm insanlık için Ramazan ayı bir fırsattır. Ramazan ayının hakkını verebilirsek günahlardan arınmış tertemiz bir kul oluruz inşallah. Tövbe ve istiğfarı etmeyi sürekli dinleyici kardeşlerimize hatırlatıyoruz." ifadelerini kullandı.

Her geçen gün dinleyici kitlemiz katlanarak arttığını da belirten Emre, "Adana'da 101.1 frekansı üzerinden yayın yapıyoruz ama daha çok dinleyiciye ulaşmak için http://www.vuslatfm.com.tr/

adresi ile dünyanın dört bir yanında dinleyici kitlemiz var. Dünya genelindeki Müslümanların istifade edebilecekleri programlar hazırladık. Dopdolu bir yayın akışımız var." dedi. (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir