• DOLAR 32.56
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2444.021
  • ...
`ABD Kuvvetleri Topraklarımızı Terk Etmelidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - ABD askerlerinin yılbaşı gecesi İncirlik Hava Üs Komutanlığı`ndaki camide tahribat yapıp Kur`an sayfalarını yırtmalarına bir tepki de İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu`ndan (İNHAP) geldi.
 
Basın açıklamasını okuyan İNHAP Gaziantep temsilcisi M. Faik Doğan, "Sarhoş Amerikan askerleri Müslümanların mahremiyeti olan mescidimize saldırmış, orayı talan etmişlerdir. Bir Noel eğlencesinde Amerikan askerleri niçin camiye saldırır? Bu saldırganlığı sarhoşlukla izah edecek olanlara; "Bu saldırı neden kiliseye yapılmaz" diye sorarız. İşgalci Amerika`nın ve onun askerlerinin genetik yapılarına İslam`a ve Müslümanlara düşmanlık işlenmiştir" ifadelerini kullandı.
 
"İslam Ümmetinin Parçalanmışlığı Bu İnsan Kılıklılara Cesaret Veriyor"
İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) olarak Camii ve Kur`an`a yapılan saldırıya kayıtsız kalamayacaklarını dile getiren M. Faik Doğan "Bu alçakça saldırıyı Tüm lanet edicilerin dili ile lanetliyoruz. Topraklarımızda menfur saldırıyı yapmaya cüret edenler İslam ümmetin suskunluğundan yararlanıyorlar. İslam ümmetinin parçalanmışlığı bu insan kılıklılara cesaret veriyor" dedi.
 
"ABD Katliamlarının Haddi ve Sınırı Yoktur"
Amerika`nın direk işgal etmediği ülkeleri askeri üsleri vasıtası ile işgal ettiğini ve bu dolaylı işgal yoluyla dünyanın büyük bölümünün işgal altında olduğunu söyleyen Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizde 22 tane irili ufaklı Amerikan üssü bulunmaktadır. Bu şeytani üslerin en büyüğü Adana`da bulunan İncirlik hava üssüdür. Bu, şeytanın karargahı olan askeri üs, Afganistan`ın ve Irak`ın İşgallerinde çok aktif olarak kullanılmıştır. Bu fesat yuvasının Kur`an`a ve mescitlere saldırının üssü olması bunun bir sonucudur ve esas olan bu saldırganlara karşı hiçbir şeyin yapılmamış olmasıdır. TSK`nin ve Hükümetin olayı örtbas etme çabaları utanç vericidir." (Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir