• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Türk Diyanet Vakıf-Sen Kozaklı`da Buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Türk Diyanet Vakıf-Sen Bölge (Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay) il ve ilçe temsilcileri Nevşehir Kozaklı buluştu.

İstişare ve Eğitim toplantısında Genel Başkanı Nuri Ünal gündem ve sendikal çalışmaları değerlendirdi. Genel Başkan Yardımcıları da kendi faaliyet alanlarıyla ilgili sunumlarla katılımcılara bilgiler verdi.

Toplantıda Genel Merkezce, ihtiyaç duydukları moral ve motivasyon sağlayıcı bilgiler, daha etkin ve başarılı olabilmek için sendikal çalışmalarda ihtiyaç duyacakları bilgi ve belgeler, Sendikanın mali işleyişi, teşkilat çalışmaları, mevzuat bilgisi, etkili iletişim, beden dili, propaganda teknikleri, belge, bilgi ve arşiv konularında bilgiler verildi.

Kozaklı`daki toplantıya, Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcıları Rüstem Kurmaç, Abdullah Fişne, Muhammed Aydın, Hazım Zeki Sergi, Kenan Ak Ve Ahmet Gümüş, Adana Şube Başkanı Ayhan Arabacı, Osmaniye Şube Başkanı Mustafa Canbolat, Hatay Şube Başkanı Ahmet Öçal ,Mersin Şube Başkanı Salih Özbay`ın yanı sıra Sendikanın diğer İlçe Şube Başkanları ile Şube Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir