• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
IHO-EBRAR, Ramazan öncesi Elazığ’da ihtiyaç sahiplerine yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının etkileri devam ederken, “EvdeHayatVar” sloganıyla dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi insanlara İHO-EBRAR tarafından yardım ulaştırıldı.

İHO-EBRAR Elâzığ Temsilcisi Hasan Durmaz, hem ocak ayında meydana gelen depremde hem de şu an yaşanan salgında yardım faaliyetlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirtti.

Durmaz, “IHO-EBRAR yardım kuruluşu olarak yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Depremin ilk saatlerinden itibaren sahada bulunuyorduk. Yapılan yardımları dağıtmaya başlayarak insanların yaralarını sarmaya başladık. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması istenen yardımları gıda kolisi olarak hazırladık ve kolilerimizin içine Coronavirus tedbirleri kapsamında dezenfektanda bıraktık. Bu hayırlı çalışmalarda öncü olan insanlardan Allah razı olsun. Allah, bizden iyilikte ve takvada yardımlaşmamızı istiyor. Peygamber Efendimiz, hayırda yarışmamızı bildiriyor. Bizler hayırseverlerimizin hayırda yarışmalarını istiyoruz. ‘Hayat birlikte güzel’ diyerek bu süreci hep birlikte atlatacağız inşallah.” dedi. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir