• DOLAR 32.586
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2458.575
  • ...
ABD Askerlerine Tepki Yağıyor‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Adana İncirlik Üssü`nde konuşlanmış işgalci ABD askerlerinin yılbaşı gecesinde camiye girerek Kur`an-ı Kerim`i parçalamalarına her kesimden tepkiler kesintisiz bir şekilde gelmeye devam ediyor.
 
Hizmet-Der Başkanı Nasır Efrens, Amerika`nın conileri bir kez daha bir İslam memleketinde Müslümanların en ehemmiyetli kutsalları olan camiye ve Kur`an-ı Kerim`e necis ellerini uzatma küstahlığında bulunduğuna dikkat çekti.
 
Yapılanlar Amerika ve İsrail`in Kirli İşlerinin Bir Parçasıdır
Efrens, "Bu kâfir askerlerin kendi kafalarından bu tür namertçe hareketlerde bulunmayacakları, bir yerlerden emir aldıkları görülmektedir. Bu emir verme işinin de iki şeytan, aynı zamanda da iki muharref din mensubu Amerika ve İsrail`in kirli işlerinin bir parçası olduğu malumumuzdur" dedi.
 
Müslümanların ivedilikle gaflet uykusundan uyanması gerektiğini söyleyen Efrens, "Gerçek Müslümanların etrafından Kürt, Türk, Laz, Çerkez, Arap, Acem, demeden toplanmalıdır. Yapay sınırları aramızdan kaldırmalı, İslam ümmetini ve vahdeti oluşturmalıyız. Ahiret hayatımızı dünya hayatımızdan öncelemeliyiz ki, kurtuluş güneşimiz doğsun. Böyle olduğumuz zaman kâfirlerin kalbine korkumuz, aylık mesafelerden girecektir" ifadelerini kullandı.
 
Müslümanların Kendi Kutsallarına Sahip Çıkmasının Vakti Gelmiştir Efrens, ABD haçlı zihniyetinin Cami ve Kur`an düşmanlığı, ABD`deki siyasetin İslam ve Müslümanlara duyduğu kin ve nefret, onların ataları olan haçlıların izinde gittiğinin açık bir tezahürü olduğunu vurguladı. Efrens, "ABD`nin askeri üssünde kutsal değerlerimiz olan cami ve Kur`an-ı Kerim`in yırtılması yeryüzündeki Müslümanlar başta olmak üzere yedi milyarı aşkın insanlığa yönelik yapılan barbar bir saldırıdır. Müslümanların kendi kutsallarına sahip çıkmasının vakti ve zamanı gelmiştir" dedi. (Kenan Önder, Civan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir