• DOLAR 32.388
  • EURO 34.595
  • ALTIN 2385.058
  • ...
Siyonist işgal rejimi Batı Yaka'da Filistinli bir genci yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batı Yaka'daki Kalkilya şehrinin kuzeyinde Irkçı Ayrım Duvarı'nın yakınında Filistinli bir genç (30) siyonist işgal çetesinin attığı gerçek mermilerle yaralandı.

Filistinli gencin, duvardan 1948'de işgal edilmiş bölgeye girmeye çalıştığı sırada saldırıya uğradığı ifade edildi.

Yaralanan Filistinli gencin tedavi için Kalkilya'daki Hükümet Hastanesi'ne kaldırıldı belirtildi.

İşgalci Yahudi yerleşimciler Beytüllahim'in El-Hıdr beldesinde zeytin fidanlarını kırdı

İşgalci Yahudi yerleşimciler Batı Yaka'nın güneyindeki Beytüllahim'in El-Hıdr beldesinde Aynu'l-Kıssis arazilerinde zeytin fidanlarını kırdıkları bildirildi.

Beytüllahim'deki Irkçı Ayrım Duvarına ve Yahudi Yerleşimine Karşı Mücadele Komisyonu ofisinin müdürü Hasan Bureyciyye tarfından yapılan açıklamada, Filistinlilerin arazileri üzerine kurulu olan Sidi Buaz sitesindeki işgalci yahudi yerleşimcilerin, Safiyyuddin Muhammed Da'du' adlı Filistinliye ait arazilerde bulunan 50 zeytin fidanını kırdı.

Coronavirus salgınını ile mücadeleyi fırsata dönüştüren işgalci Yahudi yerleşimciler, Beytüllahim bölgesindeki Filistinli çiftçilerin arazilerine, ağaçlarına ve mülklerine yönelik saldırılarını artırdığı belirtiliyor.

Yerleşimcilerin Vadi Fukin, Havsan, el-Hıdr, Vadi Rihal beldelerinde Filistinlilerin arazilerine saldırıp yüzlerce ağacı ve fidanı kırdı veya söktüğü bunun bariz örneği olarak kabul ediliyor. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir