• DOLAR 32.291
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2475.198
  • ...
Piskopos Hanna'dan Siyonist işgal rejimine Coronavirus tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rum Sebastiyan Ortodoks patriklerinin başkanı Piskopos Atallah Hanna yaptığı açıklamada, Siyonist işgal rejimi, genel olarak işgal altındaki bütün bölgelerde özellikle de Kudüs şehrinde Coronavirus salgını kapsamında alınan kararları istismar ederek yeni krizlerin meydana gelmesine zemin hazırladığını ifade etti.

Filistin'deki Piskopos Hanna, "Tüm dünya virüs salgınıyla meşguldür. Sınırlı imkânları olan yetkili Filistin makamları, bu salgını önlemek ve ortadan kaldırmak için elinden gelen çabayı gösteriyor. İşgal güçleri ise herkesin kaygılarından yararlanarak, genel olarak tüm Filistin topraklarına özellikle Kudüs şehrine yönelik yerleşim projelerini ve dışlayıcı ırkçı politikalarını gerçekleştirmekle ve daha ileri bir seviyeye taşımakla vakit geçiriyor." diye tepki gösterdi.

Piskopos Hanna, öte yandan Filistinlileri, Coronavirus karşısında mücadele gösterdikleri bu zamanda Kudüs şehri için planlanan politikalar, uygulamalar ve yerleşim faaliyetleri konusunda uyanık olma uyarısında bulundu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir