• DOLAR 32.565
  • EURO 35.038
  • ALTIN 2449.12
  • ...
Mehmet Çilingiroğlu canlı yayında kovuldum demişti: Gerçek bambaşka çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Önce Habertürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programda diğer konuklarla tartışarak yayını terk eden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Türkiye'nin gündemine oturdu.

BENİM SANA İHTİYACIM YOK!

CNN Türk’ün canlı yayınında kendisine gelen bir mail ile işine son verildiğini belirten Çilingiroğlu şu ifadeleri kullandı: "Koç Üniversitesi benim iş akdime son verildiğini bir maille bana bildirdi. Gerekçesi yayına izinsiz çıkmak. Ben hiç birkimseye ihtiyacım yok. Koç Üniversitesi'ne çok emeğim geçti. Koç Üniversitesi'nin adının dünyada saygın yerlere gelmesi için elimden geleni yaptım. Yayınlarıma koydum üniversitenin adını. Beni atsan ne olur atmasan ne olur. Benim sana ihtiyacım yok"

SÖZ KONUSU BELGE 27 MART'A AİT

Prof. Dr. Çilnigiroğlu'nun kavuldum dediği belgenin tarhinde 27 mart 2020 yazıyor. Eğer bu belge doğruysa Çilingiroğlu bahsettiği gibi canlı yayında gönderilen bir mail ile değil 27 Mart'ta Koç Üniversitesinden kovulmuş. Yaptığı açıklamalarla kamuoyunun takdirini kazanan Çilingiroğlu'nun neden böyle bir şey yaptığı ise bilinmiyor. Ayrıca kovulma nedeninin canlı yayında hükumeti savunan açıklamaları olmadığı başka bir üniversitede görev yapması olduğu ortaya çıktı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir