• DOLAR 34.292
  • EURO 37.444
  • ALTIN 2919.634
  • ...
Eğitime Kar Engeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MERKEZİ - Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Ağrı, Van ve Siirt`te eğitim ve öğretime yarın da ara verildiği bildirildi.


AĞRI
Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, Ağrı merkezdeki tüm okulların 10 Ocak Perşembe günü bir gün, İl Merkezine bağlı köylerde ile Taşıma Merkezi İlköğretim ve Taşıma Merkezi Ortaöğretim okulları ise 10-11 Ocak Perşembe ve Cuma iki gün süreyle, Doğubayazıt, Taşlıçay, Tutak ve Hamur İlçelerinde; İlçe merkezleri hariç, YİBO`lar ve Taşıma Merkezi İlköğretim ve Ortaöğretim okulları 10 Ocak Perşembe günü bir gün süreyle, Diyadin İlçesinde İlçe Merkezi ile bütün Köy Okulları 10 Ocak Perşembe günü bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.


SİİRT
Siirt`te devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 10 Ocak 2012 Perşembe günü, Siirt Merkez, İlçeler ve köylerde ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.


VAN
Van`ın Erciş ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle bu gün tatil edilen okulların yarında tatil olacağı belirtildi. Erciş İlçesi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm okulların yarın (Perşembe) günü tatil edildiği bildirildi. Okulların Cuma günü eğitime başlaması bekleniyor. (Hamza Kaya/Ömer Adıgüzel/Hamza Kezer - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir