• DOLAR 34.305
  • EURO 37.545
  • ALTIN 2928.218
  • ...
Denizli ve Maraş`ta Kar Yolları Kapattı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran bölgesindeki yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle geçiş izni verilmeyen tırlar Serinhisar ilçesinde uzun kuyruklar oluşturdu.

Acıpayam`dan Denizli yönüne giden araçlar, Serinhisar ilçesinde trafik ekiplerince oluşturulan kontrol noktasında olumsuz hava koşulları dolayısıyla durduruluyor.

Kontrol noktasında tırlara geçiş izni verilmezken, diğer araçlar ancak kar lastiği ve zincir takmış olmaları koşuluyla yollarına devam edebiliyor.

Geçiş izni alamayan bazı şoförler çalıştırdıkları araçlarında ısınmaya çalışırken, bazıları çevredeki akaryakıt istasyonları ve restoranlarda beklemeyi tercih ediyor.

Öte yandan, Bağbaşı mevkisinde oluşturulan kontrol noktasında da Denizli`den Muğla ve Antalya yönüne gidecek tırların geçişine izin verilmiyor.

Karayolları ekiplerinin, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma olan Cankurtaran`da aralıklarla kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı bildirildi.

Kahramanmaraş
Yoğun kar yağışı Kahramanmaraş-Göksun karayolunda da ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, Kahramanmaraş-Göksun karayolunda sürücülere zor anlar yaşattı. Karayolları ekipleri, ulaşımın aksamaması için yoğun çaba gösteriyor. Trafik ekipleri ise Göksun çıkışında zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor.

Ayrıca sık sık çığ düşmesi sonucu kapanan Püren Tüneli mevkisinde olumsuz bir olayın yaşanmaması için ekipler hazır bekletiliyor.

Söz konusu güzergahta devriye görevi yapan trafik polisleri, sürücüleri uyarıyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir