• DOLAR 32.449
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2446.011
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: ZABITA EKİPLERİNİN PAZARCILARI DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ
Diyarbakır`da BDP`li Belediye`nin Zabıta Ekipleri, pazarcılardan istediği 7 bin 500 TL`yi alamayınca esnafın tezgâhını açmasına izin vermediği, tezgâhını açmaya çalışanların da ekipler tarafından darp edildiği iddia edildi.


DİYARINSESİ: DEDAŞ YİNE KARIŞTI!
Elektrik kesintileri ve rekor düzeydeki kaçak oranıyla gündeme gelen DEDAŞ`ta yine karıştı. İl Müdürü ve Yardımcıları değişirken, yeni atamalar yapıldı.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: UYGUN DEĞİLDİ, MÜHÜRLENDİ
Kayapınar Belediyesi, basında çıkan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ndeki asansörlerin belediye tarafından kapatıldığı hasta ve hasta yakınlarının mağdur edildiği yönündeki haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.


HABER DİYARBAKIR: \"HÜKÜMET, MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULÜMLERİN MÜSEBBİBİDİR\"
TESÇAĞ, Diyarbakır`da Evliya Çelebi İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Kadriye Sevgi Yılmaz`ın, derslere başörtüsü ile girmeye çalışmasına engel olan Müdüre tepki gösterdi.


DİYARBAKIRSÖZ: YOLLAR KAPALI KÖYLER KARANLIKTA!
Sibirya soğukları Güneydoğu`yu \"buz keserken\", yüzlerce köy yolları ulaşıma kapandı. Birçok bölgeye enerji verilmezken, Diyarbakır`ı etkisi altına alacağı şiddetli kar ve yağmur nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.


YENİ YURT GAZETESİ: TAM 10 YIL OLDU
Diyarbakır`da 8 Ocak 2003 tarihinde meydana gelen ve 75 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınları 10. anma töreninde bir araya geldi.


DİYARBAKIR YENİGÜN: TOPRAK, LİCE OPERASYONUNUN DETAYLARINI ANLATTI
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Lice kırsalında 31 Aralık günü düzenlenen operasyonun ayrıntıları ve bölgede bulunan sığınakların detayını anlattı.


GÜNEYDOĞU GÜNCEL: YİNE ÇADIRKENT YİNE YANGIN
Şanlıurfa`nın Akçakale ilçesinde Suriyeli sığınmacıların kaldığı Süleyman Şah çadır kentte çıkan yangında 1 çocuk öldü, 5 kişi ağır yaralandı.


GAZETE DİYARBAKIR: DEZAVANTAJI, AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ
Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün 2012-2013 eğitim öğretim yılı boyunca gerçekleştireceği sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin açılış ve tanıtım toplantısı düzenlendi.


GÜNEYDOĞU EKSPRES: KAPAK KAMPANYASINDA DİYARBAKIR MERKEZ OLDU
Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Erdal Satılış, \"Diyarbakır`da 30 tondan fazla kapak toplandığını ve 5 liralık sembolik bir ücretle Türkiye`nin her yerinden Diyarbakır`a kapak gönderilmeye başlandığını söyledi. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir