• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Rahmeteli Aileleri Ziyaret Ederek Yardımlarını Ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Van Rahmeteli Gıda Bankası üyelerinden Yalçın Tay, geçen ay başlattıkları yeni uygulamadan muhtaç ailelerin memnun kaldığını belirterek, uygulamanın imkânlar nisbetinde devam edeceğini söyledi.

"175 Aileye Yardımları Birinci Elden Teslim Edildi"
Geçen ay böyle bir uygulama başlattıklarını ifade eden Tay, "Pilot bölge olarak sadece iki mahalleye yardımları bu şekilde ulaştırmıştık. Bu ay ise şu ana kadar 175 ailemize bu şekilde yardımları birebir kendi evlerine götürüp teslim ettik" dedi.

Kış şartlarının ağır olması yaşlı ve hasta olan ailelerinin yardımlarını almakta sıkıntı yaşadıklarından dolayı böyle bir uygulama başlattıklarını hatırlatan Yalçın Tay, "Van`da kış şartlarının ağır olması, aynı zamanda fakir ailelerimiz içerisinde yaşlı ve hasta olduklarından dolayı yardımlarını almakta sıkıntı yaşayan ailelerimiz var. Onların rahat etmesi ve yardımlarının zamanında ulaşması için günülülerimizle birlikte bire bir yardımlarını evlerine götürüp teslim etmeyi uygun gördük" ifadelerini kullandı.

"Hem Ailelerimizi Ziyaret Ettik Hem de Yardımları Birinci Elden Teslim Ettik"
Bu konu muhtaç ailelerin memnun kaldıklarını aktaran Tay, devamla şu ifadelere yer verdi, "Bu konuda fakir ailelerimiz gerçekten çok memnun oldular, bizlere çok da dua ettiler. Bu sayede hem kendilerini ziyaret etmiş olduk, hem de aylık yardımlarını birinci elden teslim ettik."

Kendilerine bu noktada yardımcı olan hem gönüllülerine hem de maddi ve manevi olarak kendilerine destek sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Çalışmalarınızdan Memnunuz
Öte yandan kendilerine yardım ulaştıran Rahmeteli Gıda Bankasının çalışmalarından memnun olduklarını belirten ismini vermek istemeyen amca, iki yıldır düzenli olarak kendisine yardım ulaştırıldığını belirterek, dernek yetkililerine teşekkür etti.
(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir