• DOLAR 32.256
  • EURO 34.684
  • ALTIN 2403.105
  • ...
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Yardımlarını Sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu fakir ve mağdur ailelere her ay olduğu gibi Ocak ayında da yardımlarını ulaştırmaya devam etti. Komisyonca tespit edilen onlarca ailenin ihtiyacına binaen hazırlanan yardım paketleri komisyon üyeleri tarafından bir bir ailelerin kapılarına götürülerek teslim edildi.
 
Komisyon Başkanı Suat Nogay yardımlarının her ay düzenli olarak dağıtımının yapılarak devam ettiğini, bundan sonra da daha fazla mağdur ailenin yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini ifade etti. Nogay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Elhamdulillah Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım komisyonu olarak bugüne kadar ara vermeden devam ettiğimiz yardımlar inşallah bugünden sonra da, daha etkin bir şekilde devam edecek. Gayemiz daha çok fakir ailenin ihtiyacını karşılayabilmektir, onların asıl ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. İnşallah bu hususta muvaffak oluruz.
 
"Tespit ettiğimiz yüzlerce mağdur ailemiz vardır, aralarında en çok ihtiyaç sahipleri olmak üzere,1. 2. 3. kademe aileleri gruplandırarak yardım etmeye çalışıyoruz. Allah bu hususta malını seferber edenlerden, vaktinden fedakarlık gösteren üyelerimizden ve bize duasını esirgemeyen insanlardan razı olsun."
M.Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir