• DOLAR 32.34
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2393.529
  • ...
Ana Sınıf Öğrencileri Sevindirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Petrolkent Mahallesinde bulunan 16 Mayıs İlköğretim Okulu bünyesinde bulunan ana sınıfını ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve Türk Telekom İl Müdürü Necati Salman bir süre minik öğrencilerle sohbet ettiler.

 

Ziyaret sırasında Türk Telekom İl Müdürlüğü minik öğrencileri sevindiren bir jest yaptı. Türk Telekom İl Müdürü Necati Salman beraberinde getirdiği boyama seti ve oyuncakları İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ile birlikte minik öğrencilere dağıttılar. Oyuncak ve boyama setlerini alan minikler sevinçlerini İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve Türk Telekom İl Müdürü Necati Salman`a teşekkür ederek gösterdiler.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Akboğa Batman`ın kenar semtlerinde bulunan okullardan olan 16 Mayıs İlköğretim Okulu ana sınıfını ziyaret eden Türk Telekom İl Müdürü Salman`a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

 

16 Mayıs İlköğretim Okulu Müdürü M.Şirin Temiz`de İl Milli Eğitim Müdürü Akboğa ve Türk Telekom İl Müdürü Salman`a okula yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Türk Telekom İl Müdürü Necati Salman ve Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Fırat daha sonra minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiler. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir