• DOLAR 32.507
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2444.034
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: GAZİANTEP VE DERSHANE SALDIRILARINI DÜZENLEYEN PKK`LİLER ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ
Diyarbakır`ın Lice İlçesinde ölü ele geçirilen, aralarında PKK`nin askeri konsey üyesi ve Diyarbakır sorumlusu `Numan Amed` kod adlı Ertem Karabulut`un da bulunduğu 10 PKK`linin düzenledikleri bombalı silahlı saldırılarda, 45 kişinin öldürme olayına karıştıkları belirlendi.


DİYARINSESİ: DİYARBAKIR`DA BANKAMATİKLERE DIŞKILI SALDIRI
Diyarbakır`da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, gece geç saatlerde poşetlere doldurdukları insan dışkılarını bankamatiklerin para çekme ünitelerine atıyor.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: ELEKTRİK KESİNTİSİNİ PROTESTO ETTİLER
Kayapınar ilçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintilerini protesto eden vatandaşlar, ateşler yakarak yolu trafiğe kapattı.


HABER DİYARBAKIR: KIYAFET ÖZGÜRLÜĞÜNE 10 MİLYON İMZA KAMPANYASI
Kamuda başörtüsü yasağı ile ilgili olarak Memur-Sen ve üye sendikalar tarafından başlatılan \"Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası\"na BEM-BİR-SEN, 1 milyon imza hedefi ile katılacağını belirtti


DİYARBAKIRSÖZ: SINAVDA BAŞÖRTÜ SKANDALI
Şanlıurfa`da dün yapılan Açık Öğretim Sınavında başörtü skandalı yaşandı. Sınava başörtülü giren bir görevli öğretmen, 1 saat sınavda kaldıktan sonra sınav salonu Başkanı tarafından Kılık kıyafet yönetmeliği gerekçe gösterilerek sınavdan alınarak yerine başka öğretmen atadı.


YENİ YURT GAZETESİ: 2012 YILI ADETA BOZUK PARA GİBİ HARCANDI
MHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyar Karakoç, 2012 yılının bölgemiz ve ülkemiz açısından son derece zorluğu geçtiğini belirterek, Her geçen yıl, bir öncekini arar hale geldik diye konuştu.


DİYARBAKIR YENİGÜN: DİYARBAKIR`A DEV ARAŞTIRMA MERKEZİ
Türkiye`nin en donanımlı, teknolojik ve entegre bilimsel araştırma merkezlerinden biri olan Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, hizmete giriyor


GÜNEYDOĞU GÜNCEL: MEHDİ EKER, TARIM İL MÜDÜRLERİYLE BULUŞACAK
Türkiye genelinde görev yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürleri, 2013 yılı üretim dönemine hazırlık amacıyla Ankara`nın Kızılcahamam ilçesinde bir araya geliyor.


GAZETE DİYARBAKIR: MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNE `GÖRÜNMEZ` ZAM
Resmi gazetede yüzde 7,8 oranında olduğu açıklanan Motorlu Taşıtlar Vergisi vatandaşın cebinden çıktığında yüzde 15 oranında bir artış gösteriyor.


GÜNEYDOĞU EKSPRES: DOĞU, BEYAZA BÜRÜNDÜ
Yurtta etkisini gösteren kar yağışı Doğu`yu esir aldı. Bazı yerlerde yollar ulaşıma kapanırken, bazı yerlerde ise karları temizleme çalışmaları başladı. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir