• DOLAR 32.456
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2441.063
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 07 Ocak 2013 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM: ÇEREZ HIRSIZLARI DEVREDE
Batman`da bir işyerine giren hırsızlar 10 torba kuruyemiş çalarak kayıplara karıştılar.

Bir Yürek Bin Umut Projesi Sona Erdi
Batman Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından Batman`da yaşayan yetim çocuklara dönük sosyal ve ekonomik dışlanmışlık hissini en aza indirgemek amacıyla düzenlenmiş olan Bir Yürek Bin Umut Projesi sona erdi.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: MAHALLELİNİN BAZ İSTASYONU ZAFERİ
Özel bir GSM şirketinin kısa bir süre önce Batman Gültepe Mahallesinde kurduğu baz istasyonu Mahallelilerin tepkisi üzerine mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Yürüyemeyen Hasta Ayağa Kalktı
2 yıldır sol dizindeki problem nedeniyle yatağa mahkum olan 66 yaşındaki hasta yapılan tedavi sonucu ayağa kalktı.


BATMAN MEDYA GAZETESİ: ALMAN HASTANESİ `DEVLET` OLUYOR
Devlete olan borçların ödenmesinde zorlanan Batman Özel Alman Hastanesinin `Devlet` hastanesi olması için Sağlık bakanlığına teklif götürüldü.

Hasankeyf, Damocracy Belgeselinde
Amazon ve Hasankeyf`in ortak hikayesinden yola çıkarak büyük barajların iddia edildiği gibi `temiz` enerji olmadığını ortaya koyan Damocracy belgeseli, önümüzdeki ay sinemalarda gösterime girecek.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ: HEDEF İLK 15 PROJESİ START ALDI
Dershaneye gitme imkânı olmayan öğrencileri kapsayan ve bu güne kadar toplam 17 bin öğrencinin ücretsiz bir şekilde yararlandığı SODES kapsamındaki `Hedef İlk 15 Projesi` başladı.

Mahallelinin Fendi, Gsm Şirketini Yendi
Özel bir GSM şirketinin kısa bir süre önce Gültepe Mahallesinde kurduğu baz istasyonu Mahallelilerin tepkisi üzerine mahkeme kararıyla kaldırıldı.


BATMAN UMUT GAZETESİ: BTÜ`DE ENGELSİZ YAŞAMA DESTEK ATAĞI
Batman Üniversitesi görme engellilere yönelik kabartma baskı makinesi ve diğer önemli meteryalleri kütüphanesi`ne kazandırdı.

E-Reçete Sistemi Geliyor
Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sefa Tatlısu, Ocak ayının 15`nden itibaren tüm hastalar e-reçete sistemine geçilileceğini belirtti.


BATMAN PUSULA GAZETESİ: ÖZDEMİR; DEVRİM NİTELİĞİNDE İCRAATLAR YAPILDI
Özdemir, AK Parti iktidarının on yılda gerçekleştirdiği devrim niteliğindeki hizmet ve icraatları anlatan Özdemir, her alanda 80 yıllık sürede yapılanlardan çok daha fazla hizmetler ortaya konduğunu vurgulayarak, Türkiye`nin son on yıldaki gelişimiyle büyük bir aşama kaydettiğini belirtti.

Çözüm Sürecine Destek Olunmalı
Sivil Toplum Kuruluşları (STK), İmralı`daki görüşmeyi huzur ve barış ortamının tekrar sağlanması doğrultusunda ciddi bir adım olarak değerlendirdi.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: BATMAN BÖLGE HASTANESİNDE İLK DEFA ANJİYO YAPILDI
Batman Bölge Devlet Hastanesi nde, Kalp-Damar Cerrahisi ve Anjiyografi Ünitesi servisinin hizmete girmesiyle hastanede ilk anjiyo yapıldı.

Yürüyemeyen Hasta Ayağa Kalktı
2 yıldır sol dizindeki problem nedeniyle yatağa mahkum olan 66 yaşındaki hasta yapılan tedavi sonucu ayağa kalktı.


BATMAN GAZETESİ: BATMANLILARIN DÜĞÜNÜNE IRKÇI SALDIRI
İstanbul`da yapılan Batmanlı ailelerin düğünü, bir grup tarafından basıldı. Düğündekilere yapılan saldırıda 5`i ağır 15 Batmanlı vatandaş yaralandı.

Kmm Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı
Batman KMM Girişimcisi Cuma Gülcü`nün moderatörlüğünü yaptığı Batman KMM toplantısında, \"Töre Cinayetleri (Suçlu Kim?), Hükümetin 10 yılı\" konuları ele alındı.


BATMAN POSTASI GAZETESİ: GÖRÜŞMELERDEN UMUTLUYUZ
İmralı görüşmeleri ile ilgili açıklama yapan Petrol İş Sendikası Batman Şube Başkanı M.Mesut Tekik, \"Ahmet Türk ve Ayla Akat`ın adaya gidişleri ve devletin çeşitli kurumlarıyla görüşmeleri gerçekten bizlerde çok büyük bir heyecan sevinç yarattı.

Kanadalı Yönetmenden Hasankeyf Belgeseli
Kanadalı yönetmen Todd Southgate, dünyanın en çok tartışılan iki baraj projesi olan Brezilya`daki Belo Monte ve Türkiye`deki Ilısu`yu konu alan bir belgesel hazırladı.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: BATMAN`DA 3 BİN KANSERLİ HASTA VAR
Batman Bölge Devlet Hastanesi`nde Kemoterapi birimin hizmete girmesiyle birlikte kanser hastaları, komşu il Diyarbakır`a gitmekten kurtuldu. Onkoloji Uzmanı Dr. Mustafa Yıldırım; \"Kayıtlara göre Batman`da 3 bin kanserli hasta var\" dedi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir