• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Filistin'de bu kapı Corona virüs nedeniyle kapatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kapatma kararı hakkında bilgi veren Komisyon, "Kapatma işlemi bu andan itibaren yeni bir açıklamaya kadar geçerlidir. Bu arada vatan toprağına gelişler aynı olduğu şekliyle devam edecektir." açıklamasında bulundu.

Komisyon, alınan kararın, Batı Yaka'da Corona virüsüne yakalananların sayısının 26'ya ulaşmasından ve bu virüsün daha fazla yayılmasını önleme amaçlı olduğunu belirtti.

Hükümetin resmi sözcüsü İbrahim Melham yaptığı açıklamada, dün Filistin'de 6 yeni Corona virüsü bulaşması vakasının tespit edildiğini, 5 yeni vakanın Beytüllahim'de, bir vakanın da Tulkerem ilçesi Ertah mıntıkasında görüldüğünü, bunlarla birlikte Batı Yaka bölgesindeki virüs vakasının 26'ya çıktığını dile getirdi.

Filistin Başbakanı Muhammed İştiye, dün Bakanlar Kurulu toplantısının açılışında yaptığı açıklamada; "137 yeni örnek inceleniyor. Beklentimiz zamanın geçmesiyle birlikte virüs vakalarının da artabileceği yönündedir" demişti.

Filistin Yönetimi, geçtiğimiz cuma günü Corona virüsü sebebiyle Filistin topraklarında bir ay süreyle olağanüstü hal uygulaması ilan etmişti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir