• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Avrupa Peygamber Sevdalıları'ndan koronavirüs önlemi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Avrupa Peygamber Sevdalıları tarafından yapılan açıklamaya göre nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Siyer Yarışması ve Avrupa Geneli Kutlu Doğum Programları ile mayıs sonu için planlanmış olan Avrupa Gençlik Buluşması programları iptal edildi.

Corona virüs salgınının Avrupa genelinde çok hızlı ilerleyerek milyonlarca insanı etkilediği belirtilen açıklamada, "Gönüllülerimizi ve ailelerini korumak adına programlarımızı bu yıl iptal ederek tedbirimizi alıp Rabbimize tevekkül ediyoruz." denildi.

Avrupa Peygamber Sevdalıları tarafından yapılan açıklamanın tam metni şöyle;

Bismillahirrrahmanirrahim

Kamuoyunun da yakından takip ettiği gibi Avrupa Peygamber Sevdalıları olarak yıllardan beridir Avrupa genelinde yoğun katılımlı programlar düzenlemekteyiz.

Bu yıl da tıpkı geçen yıllar da olduğu gibi Siyer Sınavı, Kutlu Doğum Programları ve Müslüman Gençlik Buluşması gibi programlarla ilgili her türlü hazırlığımız yapmış, gerekli çalışmalarımızı tamamlayacak aşamaya gelmiştik.

Düzenlediğimiz programlara gösterilen ilgi ve yoğun katılımın, yaşanan güncel virüs salgını dolayısıyla tehlike oluşturabilecek potansiyele sahip olabilme ihtimaline binaen bu yıl adı geçen programlarımızı maalesef iptal etmek zorunda kaldık.

Bilindiği üzere corona olarak adlandırılan virüs, başta İtalya olmak üzere Avrupa genelinde hızla ilerleyerek milyonlarca insanın hayatını etkiler hale geldi. Biz de gönüllülerimizi ve ailelerini korumak adına programlarımızı bu yıl iptal ederek tedbirimizi alıp Rabbimize tevekkül ediyoruz.

Bu meyanda bu programlara katılım için hazırlık yapan gönüllülerimize, emek sarf ederek programları hazırlayan kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Rabbimizden temennimiz, adı geçen bu salgın karşısında başta Ümmet-i Muhammed olmak üzere tüm insanlığa selamet, korunma ve kurtuluş nasip etmesidir.

Anılan virüsten korunma adına tüm kardeşlerimize bir kez daha yetkililer tarafından açıklanan tedbirlere uyulmasını ve kişisel ve ailevi korunma için gerekenlerin yapılmasını hatırlatmak istiyoruz.

Tedbir bizden takdir Şafi olan Allah Teâlâ’dandır.

Avrupa Peygamber Sevdalıları (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir