• DOLAR 32.551
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2450.05
  • ...
Mardin Umut Kervanı şubat ayında 206 muhtaç aileye yardım ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Artuklu ve Yeşilli ilçe merkezlerinde ve köylerde insani yardım faaliyetlerini yürüten Mardin Umut Kervanı, şubat ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Şubat ayı içerisinde yapılan yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Mardin Umut Kervanı Sekreteri Abdurrahim Özgün, yardımlarının aralıksız devam edeceğine dikkat çekti.

Şubat ayı itibariyle toplamda 206 aileye 23 bin 200 TL değerinde yardım ulaştırdıklarını kaydeden Özgün, katkılarından dolayı özellikle hayırseverlere teşekkür etti.

Mağdur, muhtaç ve yetim aileler yararına Nisan ayında açmayı planladıkları kermes için çalışmalara başladıklarını kaydeden Özgün, bu hususta da hayırsever esnaftan katkı beklediklerini ifade etti.  

Özgün, “Allah'ın izniyle bu çalışmalarımız devam edecek. Tabii hayırsever kardeşlerimizin katkı ve destekleri ile biz bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda sadece köprü görevini görüyoruz. Yardımlarımıza devam edebilmek için yetim ve muhtaç ailelerimiz adına hayırsever kardeşlerimizden destek bekliyoruz. Gelin siz de bizimle muhtaçlara umut olun. Rabbim, şimdiden yapacakları yardımları kabul etsin.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir