• DOLAR 32.492
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2441.56
  • ...
Diyarbakır`da Öldürülen Öğrenciler Anıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- 3 Ocak 2008 günü Diyarbakır`da askeri servis aracının geçişi sırasında PKK`lilerin patlattığı bombada, hayatını kaybedenler için düzenlenen `Eğitim Şehitleri Anma Günü` programına hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınları ile öğrenciler olayın meydana geldiği dershane önüne kırmızı karanfil bıraktı.
 
Anma programına, patlamada hayatını kaybeden Eren Şahin`in annesi ve Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat`ta katıldı. Eronat burada yaptığı konuşmada 6 çocuk  ve bir babanın saldırıda hayatını kaybettiğini hatırlatarak, çok üzgün olduğunu söyledi.
 
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Rıdvan Süer`in babası Şemsettin Süer evladını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadığını belirterek, artık hiçbir ailenin bu acıyı yaşamasını istemediğini dile getirdi.
 
Artık bu olayların son bulmasını istediğini ifade eden Süer, "Her yaşanan olayı acımızı tazeliyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu acıyı çok iyi bildiğimiz için acı çekenin ne hissettiğini iyi biliyoruz. Artık bu tip acıların son bulmasını istiyorum" dedi. (Osman İçli-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir