• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Valisi Yatırım Projelerini Masaya Yatırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Valisi Yılmaz Arslan, yeni yılın ilk mesai gününde ilk ziyaretini organize sanayi bölgesine gerçekleştirerek yatırım projelerini masaya yatırdı.

 

Vali Arslan OSB ziyareti sırasında ilk olarak inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

 

OSB kampüsü içinde yapılan kaldırım ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Arslan, OSB Müdürü Zeynep Akbel ve Müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

OSB`de inşa edilen caminin son durumunu da inceleyen Vali Arslan buranın bir an önce tamamlanarak ihata duvarı yapılmasını istedi.

 

Vali Arslan daha sonra OSB binasına geçerek yönetimle bir toplantı gerçekleştirdi. Sinevizyon eşliğinde yapılan toplantıda Vali Arslan OSB`de yeni yatırımcılara tahsis edilecek yeni parsellerin gözden geçirilerek yeni başvurularla ilgili değerlendirme yapıldı.

 

OSB`nin mevcut yapısı altyapı ve üst yapı sorunları da gözden geçirilirken Vali Arslan bu bölgede uygun olan yere bir an önce okul yapılması için çalışma başlatılması talimatı verdi.

 

Vali Arslan son olarak, atıl olan işletmelerin gözden geçirilerek OSB`nin amacına uygun olarak tam kapasiteyle faaliyet göstermesinin sağlanmasını istedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir