• DOLAR 32.347
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2398.517
  • ...
Ağrı'da evi yanan aileye İHH'dan yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Aşağı Küpkıran Mahallesinde Nacitavham ailesinin ikamet ettikleri evleri, elektrik kontağından çıkan yangın sonucu zarar görmüş, kullanılacak malzeme kalmamıştı.

İHH Ağrı Şubesi, Ailenin bazı ihtiyaçlarını karşılamak için hayırseverlerin vasıtasıyla yardım ulaştırarak ailenin bir nebze de olsa mağduriyetini giderdi.

Konu hakkında bir açıklama yapan İHH Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Vahap Santor, getirdikleri yardımlara rağmen ailenin çok sayıda ihtiyacının olduğunu, bu konuda hayırseverlerin ellerinden geleni yapması gerektiğini ifade etti.

Vahap Santor, "Aşağı Küpkıran mahallesinde geçtiğimiz günlerde evi yanan ailemiz için tespite geldik. Yaklaşık bir hafta önce bu evde elektrik kontağından dolayı bir yangın çıkmıştı. Burada 7 nüfuslu aile kalıyordu. Çıkan yangında ev adeta küle döndü, neredeyse kullanılacak hiçbir malzemeleri kalmadı. Aile şu an yeni evine taşınıyor fakat bu evde kullanabilecekleri sadece sobaları kalmış. Şubat ayının soğuğunu yaşıyoruz şu an. Ağrı İHH olarak ailenin bazı ihtiyaçlarını giderdik, ama daha çok yardıma ihtiyaçları var. Bu noktada duyarlı Ağrı halkının ailenin ihtiyaçları için desteğini bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir