• DOLAR 32.489
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2441.591
  • ...
Şahinbey Belediyesi askere gidenlere ihtiyaç çantası dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İlk olarak 30 Ekim 2016 yılında askerlere yapılan çanta dağıtımı, yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan söz konusu proje kapsamında askerlerin ihtiyaç duyacağı 25 farklı malzemenin yer aldığı yol çantasının dağıtımını sürdüren Şahinbey Belediyesi, bugüne kadar 31 bin 759 askere çanta dağıttı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, bu projeler içerisinde bulunan “Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden Projesi” ile binlerce kişiye asker çantası verdiklerini belirtti.

Tahmazoğlu, “2016 yılının Ekim ayında başlattığımız bu projeye yoğun ilgi olması nedeniyle projemizi sürdürdük. Dağıtımını sürdürdüğümüz çantalarda askerimizin ihtiyaç duyacakları ve kullanabilecekleri malzemeler bulunuyor. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Askere gitmeden önce Şahinbey Belediyesi’ne gelerek kendilerine verilen hediye çantaları alan gençler, desteklerinden dolayı Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler. (İLKHA) 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir