• DOLAR 32.266
  • EURO 35.066
  • ALTIN 2447.156
  • ...
Kız Kur`an Kursu Öğrencilerinden Mağdur Ailelere Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA- Seyhan Müftülüğüne bağlı Ulu Hakan Kız Kur`an Kursu öğrencileri "Komşusu Açken Kendisi Tok Yatan Bizden Değildir" adıyla başlattığı yardım faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Seyhan Müftülüğünün koordinesinde Ulu Hakan Kız Kur`an Kursu öğrencileri önceden tespit edilen fakir ailelere gıda yardımı yaptı.
 
Ulu Hakan Kız Kur`an Kursu Öğreticisi Merve Metin, İlçe Müftülüğünün fakir ailelere yardım kampanyasını öğrencileriyle paylaştığını, kursiyerlerin de bu hayır faaliyetine ilgi göstererek kendilerinin de bu kampanyaya katkı sağladığını ifade etti, duyarlılıklarından dolayı öğrencilerine teşekkür etti.
 
Metin, Kur`an Kursu öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen yardım faaliyeti bizzat fakir ailelerin evlerine kadar gidilerek yapıldı. Gıda yardım paketleri teslim edildikten sonra yapılan yardımlardan memnuniyetlerini bildiren aileler, kendilerini düşünen ve yardımda bulunan kişilere şükran duygularını sunarak onlar için her zaman duacı olacaklarını söylediler.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Seyhan Müftüsü Halil Uzun , "Müftülük olarak halkımıza yaptığımız manevî hizmetlerin yanı sıra muhtaç ailelere maddi yardımların yapılmasında da hayırseverlere öncülük yapıyor ve onları bu tür hayır faaliyetlerine yönlendiriyoruz. Yardım faaliyetlerimiz inşallah daha geniş kapsamlı olarak gerçekleştirilmeye devam edecektir."dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir