• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 2 Ocak 2013 Çarşamba günü Adana`da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANAHABER GAZETESİ: HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, beraberindeki 16 kişi ile birlikte 10 Asliye Ceza Mahkemesi`nde `Görevi Kötüye Kullanmak ve Suça İştirak` suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak. 17 Sanık arasında Aldırmaz`la birlikte Başkan Aytaç Durak da bulunuyor.


5OCAK GAZETESİ: AK PARTİ İL BAŞKANI`NDAN SERT AÇIKLAMA!
Uzun bir süredir Adana gündemini meşgul eden imar değişiklikleri üzerinden kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, dini tesis alanı, çamlık arsası, imara aykırı yapılan binalar gibi konuları yeniden değerlendirdi.


Kuran-ı Kerim Ziyafeti Verildi
Anadolu Gençlik Derneği yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak `Mekke`nin Fethi ve Kur`an Ziyafeti` adlı etkinlik düzenledi. Adnan Menderes Spor Salonu`nda düzenlenen programa Filistin İslami Hareket Lideri Salah ile Dünya Kur`an okuma birincisi Hafız Kerim Mansuri davetli olarak katıldı. Burada konuşan Salah, 1 yıl önce İstanbul`un Fethi`ni, bu yıl ise Mekke`nin Fethi`ni kutladıklarını belirterek, gelecek yıl Mescidi Aksa`nın, Kudüs`ün kurtarılmasını kutlayacaklarını söyledi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir