• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Gamze Özçelik’in çöplüğünde ne arıyorsunuz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Necip Fazıl cahili hayatı terk edip İslami bir yaşama yönelince geçmişi üzerinden eleştirilmişti. “Şimdi Allah, İslam, Kur’an diyorsun; ama daha dün sarhoştun” ifadeleri ile yakasına kene gibi yapışmışlardı. Üstad Necip Fazıl söz ustası bir insandı, kendisini geçmişi üzerinden vurmaya çalışanlara “Geçmişim bir çöplüktür. Çöplükleri sadece kediler ve köpekler kurcalar” demişti.

Bugünlerde Gamze Özçelik’in geçmişini kurcalıyorlar.

İsmi lazım değil “Karanlık odaklardan beslenen” sol/Kemalist haber sitesi sözde Gamze Özçelik haberi ile pespayeliğe imza attı.

Gamze Özçelik’in terk ettiği geçmişinde kalan fotoğraflarla sözde bir haber yorum yapmaya çalıştı.

Haberde her ne kadar Gamze Özçelik’in eski yaşamını terk ettiği verilse de verilen resimler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Daha 2 gün önce "Yapmadığımız şeyler için bizi övmeyin, yaptığımız şeyler için de bizi övmeyin. "Hamd ve övgü yalnız Allah'adır." İfadelerini paylaşan Gamze Özçelik sevaplarımı bile övmeyin derken, onun geçmişi üzerinden sözde haber kurgulamak ancak kötü niyetle açıklanabilir.

Sol Kemalist kesime ancak Gamze Hanımın geçmişteki çöplüğünde ne arıyorsunuz demek dışında söyleyecek bir şey bulamıyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir