• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Mardin’de uyuşturucu yuvası haline gelen metruk meskenler yıkılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Mardin Kızıltepe ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında kaymakamlık ve ilçe emniyet müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda uyuşturucu ve suç işleme mekânları olarak kullanılmaya elverişli metruk dükkân ve evlerin yıkımı için Kızıltepe Belediyesi işbirliği ile yıkımlarına hız verildi.  

Bu çalışmalar doğrultusunda, İpekyolu üzerinde bulunan 23 metruk dükkânın yanı sıra değişik yerlerde bulunan 4 metruk ev Kızıltepe Belediyesine ait iş makineleri ile yıkıldı.

Geçtiğimiz günlerde 292 ilçe de eş zamanlı düzenlenen Uyuşturucu ile Mücadele Toplantılarının Kızıltepe ilçesinde düzenlenen toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun özellikle vurgu yaptığı uyuşturucu ve suç yuvası halinde bulunan metruk evlerin yıkılması için gereğinin yapılması talimatı üzerine Kızıltepe Kaymakamlığı, Kızıltepe Belediyesi işbirliği ile İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve suç mahalli olarak rapor edilen meskun yerler yıkılmaya başlandı.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha önce tespiti yapılan metruk meskenlerin yıkımına devam edileceğini belirterek, şunu söyledi:

“Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi olarak uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele kapsamında bağımlıların uğrak yerleri olan 23 metruk dükkan ve 4 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bakanımız Süleyman Soylu ve Valimiz Mustafa Yaman’ın önderliklerinde 2020 bağımlılıkla mücadele yılı kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.” (M. Salih Keskin – İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir