• DOLAR 32.455
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2434.83
  • ...
Koronavirüse karşı en güvenli ülke Çin !?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

YUSUF CAN - HABER YORUM

Bazı sözler var ki buna ancak "Akla ziyan bir söz"denir. 

Bu sözlerden birini Türkiye'de legal bir parti olan 'Vatan Partisi'nin Çin Temsilcisi M.Adnan Akfırat" kullanmış. Şöyle demiş Akfırat:

"Vatan Partisi Çin Temsilcisi Mehmet Adnan Akfırat, Aydınlık için kaleme aldığı yazıda korona virüsüne karşı en güvenli ülkenin Çin olduğunu dile getirdi. 

Akfırat; "Virüs salgınına karşı en güvenli ülke Çin. Alınan önlemler göz kamaştırıcı. Çinlilerin sorunlarla başa çıkma beceri ve kapasiteleri hayranlık uyandırıyor" ifadelerini kullandı.

Çin'de her geçen gün etkisini artıran yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında resmi rakamlara göre bugüne kadar can kaybı 637, virüsten etkilenen sayısı ise 31 bin 161.

Tabii bunlar resmi rakamlar. Sanal alemde bu virüsün etkisiyle ölenlerin en az on kat olduğu söyleniyor, çeşitli görseller eşliğinde bazı bilgiler servis ediliyor.

Ancak ölümlerin sayısından çok Vatan Partili Akfırat'ın OLAĞANÜSTÜ GARİP tespiti dikkatleri çekiyor.

Doğrusu bu haberi okuduğunda insanın aklına "Çin Komünist Partisinin bir yetkilisi açıklama yapıyor " düşüncesi geliyor. Ama bir bakıyorsun ki Türkiye'nin Vatan Partisi. Nereden tutsan sorunlu . Partinin ismine bak, savunduğu ülkeye bak, savunulan duruma bak! Hepsi birbirinden ilginç!

Koronavirüsü sanki Çin'de değil de Patagonya'da ortaya çıkmış gibi konuşulması da ayrı bir garabet!

Bunlar bir de çıkıp İnançlı insanları "Bağnazlıkla" suçlarlar ya asıl yakıcı olan da bu galiba.

Ne diyelim "Allah akıl fikir versin!"

Bu haberler de ilginizi çekebilir