• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
AK Parti`den Böcek Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Karaman Belediyesi Ongun Sosyal Tesisleri`nde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

-Başbakan`ın dinlenmesi-

Yıllarca siyaset adamının ``bir idamlık gömleğim, birde bayramlık gömleğim var`` demesindeki temel esprinin de, temel anlayışının da buradan kaynaklandığına değinen Soylu, şunları kaydetti:

Türkiye`nin eski Türkiye olmadığını, milletin topyekun bir iradeyle ``eski Türkiye`` aklını tasfiye ettiğini aktaran Soylu, milletin eski Türkiye aklının bir daha Türkiye`yi yönetmemesi konusunda irade sahibi olduğunu söyledi.

``Milletin bir kararı olduğunda böcek de koysalar, büyük tırlarla dinleme cihazları da getirseler dünyanın neresinden dinlerlerse dinlesinler millet, evlatlarından emin ve onlara güveniyor`` diyen Soylu, şöyle konuştu:

``Türkiye`de dönem dönem yaşanmış ve özellikle Türkiye`yi büyütmeye, zenginleştirmeye, özgürleştirmeye ve demokratikleştirmeye çalışan siyasetçilerin başına gelmiş bu olaylara bugün çok hazırlıklı bir iktidar ve çok hazırlıklı bir Başbakan vardır. Bugün böcekle beraber sınırlandırmaya çalıştıkları hayatını dün dört duvar arasına almışlar, ama dört duvar arasından milletle buluşmuş bir siyasi akıl vardır. Yani hapis cezası almış, o hapisle bile sınırlandırılamamış bir siyasi akıl vardır. Millet arkasında. Zannediyorum ki inşallah öyledir. Koydukları böceklerle dinledikleriyle hiç olmazsa Türkiye`nin erdem toplumuna nasıl ulaşabileceğini, ahlakın nasıl olacağını ve bu millet sevgisinin nasıl olabileceğini öğrenmiş olurlar. Yani bir vesile onlara hizmet etmiş olur. İnşallah bu böcek onları hidayete erdirir.``
 

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir