• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
HÜDA PAR'dan “10 Ocak Gazeteciler Günü” ziyaretleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Mardin’de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ziyaretlerin de yapıldığı etkinliklerde, HÜDA PAR Artuklu İlçe Başkanı Ferit Dengiz ile birlikte Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret eden HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, Cemiyet Başkanı Abdulkadir Üründü ve cemiyet yönetimi gazetecilerle sohbet etti.

Sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretlerde konuşan İl Başkanı Çevik, toplumun doğru bilgilendirilmesi açısından gazeteciliğin son derece önemli ve zor bir meslek olduğunu ifade etti.

Başkan Çevik, “Basın bir güçtür. Bu güç haklının yanında yer alırsa ve basın mensubu bu görevini adaletin tesisi noktasında, ibadet şuuruyla yaptığı zaman Allah katından da mükâfat alır. Kutsal ve o kadar da zor olan bu mesleği icra eden tüm gazetecilerin ‘10 Ocak Gazeteciler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü de HÜDA PAR’ın böylesi anlamlı bir günde kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

HÜDA PAR Kızıltepe İlçe Başkanı Abdullah Kavan da bir heyetle birlikte ilçede görev yapan gazetecilerle Yurt Haber Gazetesi’nde bir araya geldi.

Gazeteciliğin, halkın gören gözü, duyan kulağı ve haykıran sesi olduğunu belirten Kavan, objektif, tarafsız ve dürüstlük ilkesinden ödün vermeden mesleklerini icra eden tüm gazetecilerin gününü kutladığını söyledi.

Basın mensupları da HÜDA PAR'ın basın hususundaki hassasiyetlerinin kendilerini mutlu ettiklerini ifade ettiler. (M. Salih Keskin - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir