• DOLAR 32.503
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2442.2
  • ...
Dolmuşlar Taksiye Dönüşüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Bursa`da ihtiyaç duyulan 30 noktada 261 araç kapasiteli yeni taksi durağı oluşturulmasına karar verildi. Alınan karara göre mevcut dolmuşların taksiye dönüştürülmesi de hızlandırıldı.


Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar başkanlığında toplandı.

Bursa kent genelindeki yeni taksi durak yerlerinin belirlenmesi ve kent merkezindeki taksi dolmuş trafiğinin düzenlenmesi için dönüşüm projesinin ele alındığı toplantı sonucunda taksi durak yerleri belirlendi.


Bursa`ya 30 Taksi Durağı
Buna göre UKOME, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçeleri ve Bademli Mevkii olmak üzere Bursa`da toplam 261 araç kapasiteli 30 taksi durağının yerini belirledi. Aynı zamanda, Bursa Ray istasyonları çevresinde de 27 araçlık bekleme noktası oluşturulmasına fırsat verecek uygulama kapsamında; mevcut taksi duraklarında yapılacak ilave araç çalışmaları da meslek odaları tarafından belirlenerek, 31 Aralık Pazartesi gününe kadar Büyükşehir Belediyesi`ne yazılı olarak bildirilecek.


Plaka Almak İsteyenler Büyükşehir`e Müracaat Edecek
Bursa`da modern ulaşımı yaygınlaştırmak hedefiyle gerçekleştirilen dönüşümden yararlanarak taksi plakası edinmek isteyen vatandaşlar da Büyükşehir Belediyesi`ne müracaat edebilecekler. (Fethullah Özsoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir