• DOLAR 34.166
  • EURO 38.218
  • ALTIN 2920.218
  • ...
Otomobil ile öğrenci servisi çarpıştı: 16 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nizip ilçesinde öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada aralarında öğrencilerin de bulunduğu 16 kişi yaralandı. Yaralılar tedavi için hastanelere kaldırıldı.

Kaza, Nizip ilçesi Sultan Abdulhamid Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Erdem yönetimindeki 27 S 6198 plakalı öğrenci servisi ile sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 01 AC 0041 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada aralarında öğrencilerin de bulunduğu isimleri öğrenilemeyen 16 kişi yaralanırken, haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar haber verilmesi üzere kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Nizip Kaymakamı Kemal Şahin ile Belediye Başkanı Mehmet Sarı da hastanede yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir