• DOLAR 32.341
  • EURO 35.171
  • ALTIN 2245.822
  • ...
"Bir dil bir insan"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, Malatya Büyükşehir Belediyesi personeline İngilizce eğitimi veriliyor.

Toplam 260 personelin katıldığı eğitim kapsamında personeller 4 guruba ayrılarak 120 saat İngilizce eğitimi alacak. Eğitim sonunda personellere sertifika verilecek.

Malatya Kent Konseyi toplantı salonunda verilen eğitim programına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, hizmet içi eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, belediye personelinin farklı bir dil öğrenmesinin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Personelin İngilizce eğitimine ilgi göstermesinin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Gürkan, bu ilgiyi fırsata çevirmek istediklerini belirterek, “Bu anlamda geçtiğimiz dönemler içerisinde personelin yetişmesi noktasında gerek dışardan aldığımız hizmetlerle, gerek içerdeki söylem ve programlarımızla bunu desteklemeye gayret ettik. Bu noktada geçtiğimiz günlerde Hacettepe Üniversitesinden gelen bir ekip vasıtası ile yönetim, iletişim ve davranış konularında bir hizmet içi eğitim verdik. Üniversiteden gelen okutman arkadaşımız tarafından 260 arkadaşımıza İngilizce eğitimi verilecek. Eğitim sıfırdan başlayacak ve süreç ilerledikçe üst segmentlere çıkacaktır.  Bir dil bir insan, iki dil iki insan anlayışı içerisinde farklı bir dilin öğrenilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir