• DOLAR 32.534
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2438.668
  • ...
Zeynep Bebeğe Ambulans Uçak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Datça`da meydana gelen trafik kazasında anne ve babası hayatını kaybeden ve olaydan 25 saat sonra yaralı olarak bulunan 1 yaşındaki Zeynep Birdane`nin tedavisi, Gülhane Askeri Tıp Akademisi`nde (GATA) devam edecek.

Zeynep Bebek, Marmaris Devlet Hastanesi`nde yapılan son kontrollerinin ardından dün gece Marmaris`e gelen halası Cansu Birdane ve dayısı Bilal Albayrak tarafından alınarak, askeri ambulans ile Dalaman Askeri Havalimanı`na götürülecek. Zeynep bebek, burada hazır bekletilen ambulans uçakla GATA`ya sevk edilecek.

Marmaris Jandarma Komutanı Yarbay Cafer Öz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan sonra bebeğin Marmaris Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındığını belirterek, ``Genelkurmay Başkanı`nın özel talimatı ile Zeynep bebeğin tedavisi için Dalaman Askeri Havalimanına özel askeri ambulans uçak gönderildi. Askeri uçak, Zeynep bebeği GATA`ya götürecek. Şu an bebeğin son kontrolleri yapılıyor. Buradaki süreç tamamlandıktan sonra Zeynep bebek, askeri ambulans ile eskort eşliğinde Dalaman`a gidecek`` dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir