• DOLAR 32.558
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2447.868
  • ...
LYS`de Değişiklik İçin İki Gün Ek Süre
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA -ÖSYM, internet sitesinden "Başvuru süresi içinde sınav ücretini yatıran adayların başvuru işlemlerinin tamamlanması ve başvuru yapılan LYS`lerde değişiklik isteği" konulu duyuru yaptı.


Buna göre, 2011 LYS`ye başvurmak için sınav ücretini bankaya yatıran ancak başvurusunu yapamayan adaylar, bugün saat 16.30`dan itibaren 8 Haziran Çarşamba günü saat 17.30`a kadar başvurabilecekler. Bu adaylar, LYS başvurularını, başvuru merkezlerinden veya bireysel olarak ÖSYM`nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sadece Ankara`da sınava girmek kaydıyla yapabilecekler.


2011-LYS`ler için başvurusunu yapan ancak LYS`lere girme isteğinde değişiklik yapmak isteyen adaylar da yine aynı süre içinde, başvuru merkezlerinden veya bireysel olarak ÖSYM`nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile girmek istedikleri yeni LYS`lere başvurabilecekler. Bu adaylar da LYS değişikliği başvurularını sadece Ankara`da sınava girmek kaydıyla yapabilecekler.


Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile 13 Haziran 2011 günü saat 10.00`dan itibaren ÖSYM`nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden 2011-LYS-EK`i seçerek başvuru yaptıkları her LYS için ayrı ayrı edinecekler.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir