• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Hırsızlar çam ağaçlarını çaldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Kardelen Mahallesinde kimliği belirsiz kişiler, bir apartmanın bahçesinde bulunan bir buçuk metre uzunluğundaki 4 adet çam ağacını kökünden sökerek çaldılar.

Olay, akşam saatlerinde Kardelen Mahallesi'nde meydana geldi. Bina sakinleri, sabah kalktıklarında çam ağaçlarının yerinden söküldüğünü fark etti. Bina sakinleri, çam ağaçlarının kimler tarafından kökünden sökülüp çalındığını bilmezken, çalınan ağaçların yerine yenilerini diktiler.

Yıllardır ağaçlara gözleri gibi baktıklarını belirten bina sakinleri, 3 yıl önce site yapıldıktan sonra ağaçlandırma çalışması yürüttüklerini ve çam ağaçlarını diktiklerini anlattı.

Kimliği belirsiz kişilerin diktikleri çam ağaçlarını çaldıklarını belirten bina sakinleri, şimdi ise diğerlerinin de çalınmasından endişe ettiklerini ifade ettiler.

Bina sakinlerinden Alican Atak, “Binamızdaki ağaçlar için çok çalıştık ancak böyle görünce çok üzüldük. Bunu yapanlar insan olamaz, bunu yapanlar ha insan öldürmüş ha ağaç kesmiş. Bunu normal bir insan yapamaz. Üzgünüz ve öfkeliyiz." diye konuştu.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir