• DOLAR 32.47
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2447
  • ...
Torbacılara operasyon düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik başlatılan eşzamanlı operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda operasyonda, aralarında özel harekât polislerinin de yer aldığı 770 polis görev aldı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şehitkamil ilçesi Kaşıyaka ve Aydıntepe mahallelerinde daha önce belirlenen adreslere operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda, helikopter aracılığıyla mahallelerde aydınlatma gerçekleştirilirken, drone, narkotik ve dedektör köpekleri de polise destek verdi. Operasyonda mahallelerdeki sokak ve caddelerin girişleri kapatılırken, bazı mahallelerin girişlerinde araçlar ve şüpheli kişiler arandı.

Mahalle ve cadde içerisinde de geniş güvenlik tedbirleri alındı. Belirlenen adreslerin kapıları koçbaşı ile açılarak evlerde arama yapıldı.

Operasyon sırasında polis helikopteri sürekli uçuş yaparak yerdeki hareketliliği gözlemlerken, bir evin teras kısmında briketlerin içerisinde saklanan güvenlik kameraları ile şüphelilerin sokağı gözetlediği belirlendi.

Uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair ipuçlarına ulaşılan adreslerde bazı şüpheliler gözaltına alınırken, polisin bölgedeki baskınları devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir