• DOLAR 32.56
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2437.989
  • ...
Vize Almak Sadece 15 Dakika
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursalıların vize çilesine son verecek olan VFS Global ve Gatavway resmi vize başvuru merkezi, Kükürtlü Caddesi`nde kapılarını hizmete açtı. Bursalılar artık Bulgaristan, Avusturya, Malta, Yunanistan ve İspanya`ya konsolosluklara gitmeden vize alabilecekler. VFS Global ve Gatavway Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ali Çakmak, Türkiye`de 8 ayrı ofiste 11 ülke ile çalıştıklarını ifade ederek, "Eskiden vize müracaatında bulunacak bir kişi büyükelçilikler için Ankara, başkonsolosluklar için ise İstanbul`a gitmek zorunda kalıyordu.

Bursalılar da kendilerine en yakın şehir olan İstanbul`a geliyorlardı. Artık vatandaşlarımız, Bulgaristan, Avusturya, Malta, Yunanistan ve İspanya`ya yönelik vize başvurularını bizlere yapabilecekler. Artık konsolosluklara gitmelerine gerek kalmadı. Artık kimse zaman kıydı, yolculuk ve müracaat sırasında bekleme gibi sıkıntıların hiç birini yaşamayacak. Artık insanımız aklından bu vizeyi mesele olmaktan çıkarsın" dedi.

Vatandaşların Kükürtlü Caddesi`ndeki merkeze çok kolaylıkla ulaşabileceklerinin altını çizen Başkan Çakmak,"isteyenler internet sitemizi ya da çağrı merkezimizi arayarak bizden bilgi alabilirler. Ya da ulaşım açısından da son derece kolay olan ofisimize gelerek başvuruda bulunabilirler. Buraya gelen vatandaşlarımız 10-15 dakika içinde vize başvuru işlemlerini bitirebiliyorlar" diye konuştu.

Tüm bu işlemler için ülkelerin vize ücretlerine ek olarak 20-30 Euro arasında vize servis ücreti alındığını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ali Çakmak, ayrıca VIP müşterine yönelik başlatılan Rremium Lounge servisi hakkında da bilgi verdi. Hiç zaman kaybetmeden özel servis almak isteyen müşterilere öncelik tanındığının da altını çizen Çakmak, önümüzdeki aylarda bu servisin de Bursalılara hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Kaynak: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir