• DOLAR 32.661
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
​"Havalar Soğudu Minikler Üşümesin"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İHH Vakfı Ağrı Şubesi tarafından anaokulu ve ortaokulda okuyan 225 öğrenciye bot, mont, bere, eldiven gibi kışlık giysiler dağıtıldı.

Dağıtım sırasında mutlulukları yüzlerinden okunan minikler, sevinçlerini arkadaşları ile paylaştılar.

Gerçekleştirilen program hakkında açıklama yapan İHH Ağrı Şubesi Başkanı Kerem Engin, eğitim noktasında çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Engin, "Ağrı İHH olarak vakfımızın dünya üzerinde gerçekleştirdiği faaliyetleri kendi ilimizde ve ilçelerimizde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Son iki yıldır eğitime yönelik çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Geçen yıl ortaokul ve liselerimizde kitap desteğinde bulunmuştuk. Bu yıl sadece orta okullara yönelik yardımcı kaynaklardan olan kitapları dağıtıyoruz. Son iki yılda 18 bin 42 öğrencimize kitap desteğinde bulunduk. Onların bir nebzede olsun eğitimlerine katkıda bulunabilmek için gayret ediyoruz." dedi.

Miniklere kışlık giysi dağıtarak onları mutlu etmeye çalıştıklarını belirten Engin, "Bugün ki yardım çalışmamız kış mevsimine yönelik. Malum, ilimizde kış uzun ve sert geçmekte. Anaokulları ve ortaokullara yönelik bot ve mont dağıtımımız olacak. "Havalar Soğudu, Minikler Üşümesin" kampanyası kapsamında yürüttüğümüz çalışmaların meyvesini bugün alacağız inşallah. Bu kampanya ile beraber gerek elimizde bulunan bot, mont, atkı, bere gibi giysiler gerekse dışarıdan bağışçılarımızın gönderebileceği veya bize nakit yardımında bulanarak bizim buradan alabileceğimiz şekilde çocuklarımıza ulaşmaya çalışacağız. Bugün yapacağımız faaliyet toplamda 225 öğrencimize kışlık giysi dağıtımıdır. İlerleyen günlerde farklı çalışmalarla programlarımız devam edecek." şeklinde konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA) 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir