• DOLAR 32.225
  • EURO 35.25
  • ALTIN 2468.309
  • ...
Diyarbakır Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan başlıklar şöyle;


DİYARBAKIR MEDYA: HIRİSTİYAN VE YAHUDİLERİ TAKLİT ETMEK AKİDEMİZE TERSTİR
Müslümanların örf ve adetlerinde yılbaşı kutlamalarının yeri olmadığını vurgulayan Diyarbakır Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bozan, yılbaşlarında Müslümanların kendilerini hesaba çekmeleri gerektiğini ve geçen bir yıl boyunca Müslüman olarak Allah`ın emirlerine ne kadar uyan bir fert olduklarını düşünmeleri gerektiğini belirtti.


DİYARINSESİ: HAYVANLARI TELEF OLDU
Diyarbakır-Elazığ yolu üzerinde Kümevler Mahallesi`nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne ait kanalizasyonun patlaması sonucu evi sular altında kalıp, ahırdaki hayvanları telef olan Mahmut Çiğdem isimli vatandaş feryat etti.


ÖZGÜR HABER GAZETESİ: ÇARIKLI`DA SEL ÜÇ KÖPRÜYE ZARAR VERDİ
Meteoroloji verilerine göre son 24 saatte metrekareye 38 kilogram yağmur düştü. Yağmur karın da erimesine neden olurken, sel suları nedeniyle Çarıklı`da dere yatağı taştı. Dere üzerindeki 3 köprü büyük hasar gördü.

HABER DİYARBAKIR: DİYARBAKIRLI İŞADAMLARI: \"5084 SAYILI YASA UZATILSIN\"
Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) Başkanı Alaaddin Korkutata, daha önce 3 defa uzatılan 5084 sayılı teşvik yasasının devam ettirilmesini istedi.


DİYARBAKIRSÖZ: ESNAF YOL KAPATTI
Diyarbakır`da valiliğin kent merkezinde elektrik kesintilerini `programa bağlaması ve bunu uygulamaya sokması esnafı öfkelendirdi.

YENİ YURT GAZETESİ: D.Ü. DE MEVLANA ETKİNLİĞİ
Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde, düzenlenen Ritmi Diriliş 2 isimli etkinlik büyük beğeni topladı.


DİYARBAKIR YENİGÜN: FİSKAYA POLİS ABLUKASINDA
Diyarbakır`ın Fiskaya Mahallesi 6 Aralık`tan bu yana polis ekipleri tarafından abluka altına alındı. Her gün zırhlı araçlarla mahalleye giden polisler, mahallenin giriş ve çıkışlarında üst araması yaparak, kimlik kontrolü yapıyor. (M. Sait Adiyaman-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir