• DOLAR 32.337
  • EURO 35.197
  • ALTIN 2245.607
  • ...
"Okullarda çevre düzenlemesi ve temizlik hizmetleri devam edecek"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Uzuncuk İlkokulunda kilitli parke taşı ile yapılan döşeme çalışmalarını inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Eğitime destek projelerimiz kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyacı olan okullarda iç cephe, dış cephe, bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını aralıksız sürdürmekteyiz." dedi.

Konuşmasına devamla Bayık, "Öğrencilerin daha temiz ve daha modern bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla fiziki ihtiyaçları bulunan Uzuncuk İlkokulunda çevre düzenleme çalışmalarını başlattık. Ekiplerimizin çalışması sona erdiğinde okulumuzun bahçesi daha güzel bir görünüm kazanacak. Okulumuzun çevre düzenleme çalışması tamamlandıktan sonra ekiplerimize mahallemizin Kültür Evi çevre düzenleme, boya ve badanasının yapılması talimatını verdik." ifadelerini kullandı.

Bayık, "İlçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan bütün okullarda çevre düzenleme, çatı tamiratı, boya badana, temizlik, yeşillendirme, bank, kamelya ve öğrencilerin sağlığı açısından büyük önem taşıyan saç kesimi ve bakım hizmetlerimiz devam edecektir." dedi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir