• DOLAR 32.585
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2460.423
  • ...
Van Milli Eğitim Müdüründen Veda Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Milli Eğitim Müdürü Sayılır, 31 yıldır görev yaptığı Van`da eğitim alanında inşa ettikleri binanın yanı sıra binlerce öğrenci yetiştirdiği ve bu öğrencilerinin bugün iyi makam ve mevkilerde görev aldığını belirtti.

 

Ailesinin büyük bölümünün Ankara`da olmasına rağmen Van`da görev yapmayı tercih ettiğinin altını çizen Sayılır, \"Biz bu depremde ciddi sıkıntılar yaşamamıza rağmen valimiz, sivil toplum örgütlerimiz ile iyi bir kadro oluşturarak 2-3 yılda yapılması gereken işleri depremden sonra ki bir yıllık süreçte yaptık. Depremden sonra 2 bin 613 derslik yaptık. Birçok okulumuz 2014 yılı yatırım programında olmasına rağmen tamamladık. Bizi
eleştirilenler olabilir. Ama vatandaşlarımız yaptıklarımızın sonucunu
önümüzdeki yıl daha iyi göreceklerdir. Herkesin emekleri oldu ve bundan dolayı herkese teşekkür ediyorum\" dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu ise yaşanan 2 büyük depremin ardından devlet millet işbirliği ile güzel işler yaptıklarına inandığını söyledi.

 

Nadiroğlu, \"Depremden milli eğitim camiası olarak büyük bir sınav verdiniz. Bizim gibi kamuoyu da sizin bu çalışmalarınızı takdir ediyor. Çalışmaları eleştirenler olacaktır. Bu normaldir. Önemli olan yaptıklarınızın doğru olduğuna inanmanızdır. Bence devlet millet el ele vererek bu deprem sürecini başarı ile geçtiğimize inanıyorum\" dedi.

 

Sayılır, Van`da meydana gelen iki depremden sonra yapılan eğitim yatırımı ve çalışmalarını özetleyen \"23 Ekim`den Bugüne Eğitim\" adlı bir kitapçığı da Nadiroğlu`na takdim ederek vedalaştı. (Sedat Karatay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir